top of page
Banner Bruiloftspagina.jpg

TROUWREPORTAGE

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Jullie kunnen nu beginnen met alle leuke dingen te regelen: een mooie locatie, een leuke ambtenaar, de kapper, visagie en natuurlijk de jurk... En om jullie dag in beeld te brengen en een waanzinnige herinnering voor de rest van jullie leven te verzorgen: de bruidsfotograaf.

 

Ik werk op een ongedwongen en spontane manier: ik ben op de achtergrond continu op zoek naar verhalen, connecties en echte momenten! Zodat wanneer jullie de foto's zien er ook heel veel momenten tussen zitten die jullie gemist hebben.

Portfolio
Info en tarief

Tarief Bruiloftsreportage

Start vanaf 6  uur voor €1499

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis

Binnen twee dagen na de bruiloft een preview per mail

6 uur aaneengesloten fotografie op jullie dag

Minimaal 200 foto's, volledig nabewerking in hoge resolutie en zonder watermerk op USB, afgeleverd in een verrassingspakketje

Fotoboek 28x28 met circa 26 pagina's

Levering van de foto's binnen 8 weken

Past dit niet bij jullie? Stuur me gewoon een berichtje, dan kijken we samen naar hoe ik het verhaal van jullie dag kan vertellen!

Hoe lang ben ik aanwezig?

Een reportage is natuurlijk met extra uren uit te breiden (€200 per extra uur). Zo kan ik een nog completer verslag maken van de hele dag. Ik ben dus ook verschillend van 6 tot soms wel 14 uur aanwezig op een bruiloft. Zelf vind ik dit gaaf: des te langer ik er ben, des te mooier ik het verhaal van de hele dag kan vertellen. Van het klaarmaken tot de ceremonie en het toffe feest waarmee jullie afsluiten!

Jullie verhaal vertaal ik naar één van de mooiste fysieke herinneringen aan jullie dag: het handgemaakte, luxe album waarin jullie de hele dag nog eens kunnen beleven. Ik lever dit album altijd bij een bruiloftsreportage en we kijken samen na de dag wat de ideale selectie is voor jullie album.

CONTACT

Meer informatie nodig, of kijken of ik op jullie datum nog beschikbaar ben?

Thanks voor je berichtje! Ik ga er zo snel mogelijk naar kijken.

bottom of page